Industristängsel

Köp och montering av industristängsel

Industristängsel

Vårt företag har många års erfarenhet av att sälja och montera industristängsel och tillhörande automatik. Vi erbjuder även service och underhåll vid behov samt skötsel i förebyggande syfte.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert när du ska köpa stängsel i Stockholm!

Vi har bred kunskap om industristängsel

Våra stängsel i Stockholm kan levereras i olika utföranden, konstruktioner och modeller – anpassade efter din verksamhet och just dina behov. Vi har stängsel tillämpade för kommersiella fastigheter, lantbruk och industrier. Efter många års erfarenhet i branschen vet vi vad som krävs av industristängsel i Stockholm för att hålla måttet i det nordiska klimatet. Därför har vi valt att arbeta med väl utvalda produkter från väletablerade märket Wisniowski som står för högsta kvalitet. Behöver du industristängsel i Stockholm har vi garanterat en lösning för dig! 

Mer än säkra stängsel i Stockholm

Vi arbetar hårt för att säkra att de stängsel som vi levererar uppfyller just dina behov, sett till din verksamhet. Vi hjälper till att anpassa ditt stängsel efter dina önskemål, utöver denna skräddarsydda lösning erbjuder vi även:

Garanti: Alla våra stängsel, staket och industrigrindar levereras med 10 års rostgaranti och 2 års garanti på samtlig grindautomatik. De industristängsel vi säljer är framtagna och utvecklade för det nordiska klimatet, och för att ytterligare garantera din trygghet får du ovan nämnda garantin när du köper industristängsel av oss. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga och bekväma med sitt köp. Dessutom ger vi givetvis 2 års garanti på montage och material.

Service: Du kan även anlita oss som servicepartner. Vi erbjuder serviceavtal på alla produkter vi säljer. Vi står till våra kunders förfogande när det gäller serviceärenden och underhåll. Behöver du reservdelar ordnar vi givetvis även det.

Rådgivning: Vi har experter inom området grindar och stängsel som gärna vägleder dig eller ger förslag på lösningar.

Kostnadsfri offert: Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation på plats om du som kund vill ha råd inför ditt köp av stängsel i Stockholm. Då kan någon av våra erfarna medarbetare se hur det ser ut på platsen och göra en bedömning av vilken typ av industristängsel som bäst lämpar sig för just din verksamhet.

Välj rätt stängsel till din verksamhet

Oavsett vilken typ av stängsel i Stockholm du behöver så hjälper vi dig fram till den rätta produkten för dig och din verksamhet. Vår kunskap och erfarenhet gör att du kan känna dig trygg med att låta oss sköta hela projektet – allt från rådgivning kring industristängsel och automatik, till mätning, montering och eventuella byggjobb som uppkommer i anslutning till installationen av ditt industristängsel. Vi sköter även bortforsling av det gamla stängslet eller övrigt avfall om det är aktuellt.

Du kan effektivisera din verksamhet ännu mer genom att komplettera ett industristängsel eller grind med automatiska anordningar som kraftfulla motorpaket och styrsystem. Vi erbjuder många funktionstillbehör och kan enkelt anpassa automatiken efter dina behov. Vi samarbetar med flera leverantörer inom automation och kan på så sätt skräddarsy automatiska lösningar för just din verksamhet.

Alla våra automatiska anordningar samt industristängsel är CE-märkta och alla industristängsel är testade och godkända tillsammans med automatik på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Anpassade efter din verksamhet

Följande stängsel med tillhörande automatik erbjuder vi:

Industri-skjutgrind med konsolbalk

Industri-skjutgrind på hjul

Industri-slaggrind och gågrind

Industri-hopvikbar industrigrind

Industri-VEGA panelstaket

Industri-galler

Industri-segment

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt industristängsel i Stockholm!

Industristängsel Stockholm

    Kontakta oss för kostnadsfri offert

    * Obligatorisk

    Industristängsel Stockholm vinter bild

    Vi erbjuder

    10 år rostgaranti och 2 år garanti på grindautomatik. Högsta möjliga service på monteringar, reparationer och tillsyn av kvalitetsprodukter från välkända märket Wisniowski. Offerten är alltid kostnadsfri hos oss!