Om oss

Vi har industristängsel för kommersiella fastigheter, lantbruk och industrier, och våra industristängsel finns i många olika modeller, utföranden och konstruktioner.

Om oss

Vi på Grindspecialisten har många års erfarenhet av försäljning, montering och underhåll av industristängsel i Stockholm. Vi arbetar med marknadens bästa produkter och våra industristängsel är utvecklade för det nordiska klimatet. Du hittar oss på Glömstavägen 522 B i Huddinge och kan nå oss på telefon 070-960 65 66.

Kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning som passar din verksamhet!

Paketlösningar för industristängsel

När du köper industristängsel av oss hjälper vi dig med allt arbete, från en första rådgivning/ offert och mätningar om du önskar det, till montering och eventuella ombyggnationer och justeringar som uppstår i samband med installationen av ett industristängsel.

Vi erbjuder automatik och tillbehör till alla industristängsel i Stockholm som vi säljer. När jobbet är klart sköter vi givetvis bortforsling av det gamla industristängslet eller övrigt avfall. Vi har kvalitetsprodukter för både stora och små verksamheter.

För att du som kund ska känna dig trygg och bekväm med ditt köp ger vi dessutom garantier på ditt köp. Vi erbjuder service på alla produkter och industristängsel i Stockholm som vi säljer.

Alla våra produkter är CE-märkta och samtliga industristängsel med automatiska anordningar är testade och godkända tillsammans med automatiken på SP Sveriges tekniska forskningsinstitut (tidigare SP Sveriges provnings- och forskningsinstitut och Statens provningsanstalt).

Indsutristängsel Stockholm två stängsel i olika färger bild

Ditt industristängsel kan utformas i valfri kulör efter dina behov. Den kvalitetstestade färgen är UV-skyddad och kommer pryda ditt företag i många år framåt. Tack vare förzinkat material i produktionsprocessen kan vi med säkerhet ge våra kunder vi 10 års rostgaranti. Detta ger våra industristängsel en illusion av att de är nya många år in i framtiden. Vi står för underhållsfria industristängsel så långt det bara går!

Industristängsel Stockholm färger bild

Industristängsel Stockholm

    Kontakta oss för kostnadsfri offert

    * Obligatorisk

    Industristängsel Stockholm vinter bild

    Vi erbjuder

    10 år rostgaranti och 2 år garanti på grindautomatik. Högsta möjliga service på monteringar, reparationer och tillsyn av kvalitetsprodukter från välkända märket Wisniowski. Offerten är alltid kostnadsfri hos oss!